GripVis®
Spray pentru gât

Folosind GripVis la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi!  GripVis vă ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, GripVis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa bucală și faringiană, reducând răspândirea și proliferarea virusului răcelii - până când corpul îl elimină.

Ameliorare vizibilă și concentrare pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru dumneavoastră!

Ce este sprayul pentru gât GripVis?

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior cauzate de virusurile de răceală.

Sprayul de gât GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă pe mucoasa bucală și faringiană. Această peliculă creează o hidratare durabilă a mucoasei, care susține apărarea naturală a corpului.

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat la adulți și copii cu vârsta de peste 1 an.

Sprayul pentru gât GripVis nu conține conservanți. Un filtru steril garantează sterilitatea soluției, chiar și după utilizare repetată.

Care sunt proprietățile sprayului de gât GripVis?

Mucoasa gurii și a nasului sunt principalele căi de acces ale infecțiilor virale, care duc la afecțiuni precum viroza respiratorie și gripa. După intrarea în gură, virusurile se pot atașa la mucoasa bucală, în care se pot înmulți și răspândi. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile care produc virozele respiratorii și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase, astfel reducând reproducerea și răspândirea virusurilor. Prin urmare, sprayul pentru gât GripVis formează o peliculă protectoare împotriva virusurilor răcelii.

Carragelose® conținut de sprayul de gât GripVis stabilizează pelicula fiziologică hidratantă a  mucoasei faringiene și, prin urmare, asigură o hidratare susținută. Această peliculă fiziologică hidratantă servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi și susține apărarea naturală a organismului.

Pentru ce folosim sprayul pentru gât GripVis?

  • Pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior.
  • Acesta poate hidrata mucoasa orală și faringiană, spre ex. în cazul tusei, răgușelii sau aerului uscat respirat.
  • Pentru tratamentul preventiv și de susținere în toate simptomele apărute ca urmare a uscării sau iritării
    gurii și a gâtului (cauzată de fumat, vorbire pe perioade îndelungate sau cântat).

Cum și cât de frecvent se va folosi sprayul pentru gât GripVis?

Înainte de aplicare, apăsați de câteva ori, până la obținerea unei pulverizări uniforme. Țineți sticla dreaptă, atunci când pulverizați, astfel încât tubul să atingă lichidul. Pentru a evita rănirea, introduceți capul de pulverizare în gură, cu atenție și nu prea adânc.

Pulverizați câteva pufuri în gât, de mai multe ori pe zi, la nevoie.

Sprayul pentru gât GripVis poate fi folosit pentru perioade mai îndelungate, după caz, întrucât nu prezintă risc de supradozaj.

Cumpărați GripVis®

Sprayul pentru gât GripVis poate fi utilizat pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior cauzate de virusurile de răceală.

Puteți cumpăra GripVis® de la farmacia locală.

 

Cumpărați GripVis®