GripVis® 
Pastile de supt

Folosind GripVis la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi!  GripVis vă ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, Gripvis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa bucală și gât, reducând răspândirea și proliferarea virusului răcelii - până când corpul îl elimină.

Ameliorare vizibilă și concentrare pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru dumneavoastră!

Ce sunt GripVis pastile de supt?

GripVis pastile de supt pot fi utilizate în mod suportiv pentru profilaxie și pentru tratamentul de susținere a infecțiilor tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii, GripVis pastile de supt formează o barieră protectoare împotriva virusurilor răcelii. 

GripVis pastile de supt conțin Carragelose® care stabilizează pelicula hidratantă de pe mucoasa bucală și gât, care se formează atunci când pastilele se sug. Prin urmare, pelicula hidratantă este menținută, formând o barieră fizică împotriva factorilor externi.

GripVis pastile de supt: pot fi utilizate la adulți și copii cu vârsta de peste 6 ani. 

Care sunt proprietățile GripVis pastile de supt?

Mucoasa gurii și a gâtului, precum și a nasului, sunt principalele căi de acces ale infecțiilor virale, care duc la afecțiuni precum viroza respiratorie și gripa. O mucoasă uscată a gurii și a gâtului poate determina o scădere a rezistenței la virusurile de răceală. După intrarea în gură, virusurile se pot atașa la mucoasa bucală, în care se pot înmulți și răspândi. GripVis pastile de supt formează o peliculă protectoare hidratantă care susține apărarea naturală a organismului împotriva virusurilor. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile de răceală și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase. În consecință,  proliferarea și răspândirea virusurilor care cauzează virozele respiratorie este redusă.

Mucoasa bucală și mucoasa faringiană servesc ca barieră împotriva factorilor externi, numai atunci când sunt suficient de hidratate. Șederile prelungite în spații cu umiditate relativă scăzută, precum camerele încălzite sau cu aer condiționat, mașini, trenuri sau avioane, pot cauza uscarea și iritarea mucoase bucale și a gâtului. De asemenea, extenuarea fizică intensă a gâtului, cum ar fi cântatul, vorbirea îndelungată sau fumatul, pot duce la uscarea mucoasei bucale și a gâtului. În consecință, pot apărea tusea, răgușeala sau guturaiul.

Care este utilizarea GripVis pastile de supt?

GripVis pastile de supt pot fi folosite pentru tratamentul preventiv și de susținere în virozele respiratorii și infecțiile virale asemănătoare gripei și servesc hidratării mucoasei gurii și a gâtului.  

Pentru tratamentul preventiv și de susținere în infecțiile virale ale tractului respirator superior.

Pentru hidratarea gurii și a gâtului, în cazul inspirării de aer uscat, a tusei sau a răgușelii, spre exemplu.

Pentru tratamentul preventiv și de susținere în toate simptomele apărute ca urmare a uscării și/sau iritării mucoasei orale și faringiene.

Dozaj și mod de administrare

Cum și cât de frecvent se va folosi GripVis pastile de supt? 

Se va administra un drajeu, de câteva ori pe zi, de regulă 3-6 pe zi, la nevoie.
Cantitatea zilnică totală nu va depăși șase pastile de supt, în caz contrar pot apărea efecte laxative. 
GripVis pastile de supt pot fi utilizate pentru perioade mai lungi, la nevoie (până la 30 de zile). 

Cumpărați GripVis®

GripVis pastile de supt pot fi utilizate în mod suportiv pentru profilaxie și pentru tratamentul de susținere a infecțiilor tractului respirator superior cauzate de virusurile răcelii, GripVis pastile de supt formează o barieră protectoare împotriva virusurilor răcelii. 

Puteți cumpăra GripVis® de la farmacia locală.

 

Cumpărați GripVis®