GripVis®
Spray nazal

Folosind GripVis la primele semne de infecție, vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și pe cei dragi! GripVis vă ajută corpul să blocheze virusul răcelii, înainte de răspândirea acestuia. Odată aplicat, Gripvis formează instantaneu un strat protector pe mucoasa nazală, reducând răspândirea și proliferarea virusului răcelii - până când corpul îl elimină.

Ameliorare vizibilă și concentrare pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru dumneavoastră!

Pentru ce folosim sprayul nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis poate scurta durata bolilor virale asemănătoare gripei și poate atenua severitatea simptomelor de răceală. Sprayul nazal GripVis poate reduce noile infecții și posibilitatea de reapariție a simptomelor virale ale răcelii.

Sprayul nazal GripVis servește la umezirea mucoasei nazale și, astfel, pentru profilaxia și tratamentul de susținere a tuturor afecțiunilor cauzate de mucoasa nazală uscată și iritată.

Ce conține sprayul nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis este o soluție limpede, incoloră, vâscoasă, fără miros.
1 ml soluţie conţine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose®), kappa-caragenan 0,4 mg, clorură de
sodiu și apă purificată.

Care sunt proprietățile sprayului nazal GripVis?

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă pe membrana mucoasei nazale. Acest strat lichid servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi și, astfel, poate să se protejeze împotriva virozei respiratorii și a afecțiunilor similare gripei, cauzate de virusurile de răceală.

Nasul reprezintă calea cea mai frecventă de pătrundere a virusurilor care declanşează răceala şi bolile virale asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate de virusuri precum rinovirusurile și coronavirusurile, spre exemplu. Odată pătrunse în nas, virusurile se pot fixa pe membrana mucoasă şi pot infecta celulele mucoase în care se multiplică şi se răspândesc. Apar astfel simptome tipice de viroză, cum ar fi nas înfundat sau rinoree, durere în gât și/sau durere de cap, tuse etc.

De multe ori, în stadiul incipient al bolii, nu se poate face diferenţa între o răceală şi o gripă. Gripa este o boală potențial gravă; diagnosticul definitiv necesită consultarea unui medic.

Sprayul nazal GripVis conține Carragelose®, o substanță obținută din alge marine roșii. Carragelose® are un dublu efect pozitiv.

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare împotriva virusurilor răcelii pe membrana mucoasei nazale. Virozele respiratorii și bolile virale asemănătoare gripei sunt cauzate de o mare varietate de virusuri, cum sunt, de exemplu, rinovirusurile și coronavirusurile. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile de răceală și le împiedică să se atașeze de membranele mucoase. Astfel, reproducerea și răspândirea virusurilor responsabile de infectarea căilor respiratorii este redusă.

Sprayul nazal GripVis formează o peliculă protectoare hidratantă. Prin acțiunea Carragelose®, această peliculă persistă mai mult timp pe mucoasa nazală și servește ca barieră fizică împotriva factorilor externi. Această peliculă fiziologică hidratantă susține protecția naturală a corpului împotriva virusurilor de răceală.

Cumpărați GripVis®

Sprayul nazal GripVis poate scurta durata bolilor virale asemănătoare gripei și poate atenua severitatea simptomelor de răceală. Sprayul nazal GripVis poate reduce noile infecții și posibilitatea de reapariție a simptomelor virale ale răcelii.

Puteți cumpăra GripVis® de la farmacia locală sau online.

 

Cumpărați GripVis®